Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, πραγματοποιούμε γενικό ή mini Service, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα κατάλληλα και εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές υλικά και προϊόντα για το αυτοκίνητό τους.

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελέγχουμε ηλεκτρονικά τη λειτουργία των αμορτισέρ του οχήματός σας. Ακόμη, τοποθετούμε καινούργια αμορτισέρ των κορυφαίων κατασκευαστών, για τα οποία παρέχουμε εγγύηση 1 ή 2 ετών, ανάλογα με τον κατασκευαστή.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κάνουμε αλλαγή σε δίσκους, τακάκια και υγρά φρένων, τα οποία αλλάζονται με ειδικό μηχάνημα που εγγυάται τη σωστή πλήρωση. Εφόσον μας το ζητήσετε, ελέγχουμε ηλεκτρονικά τη συνολική λειτουργία του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου σας.

ΦΡΕΝΑ

Η επισκευή και η αντικατάσταση γίνεται απο εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL

Έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τον κινητήρα, απομακρύνοντας τα στρώματα άνθρακα που δημιουργούνται με το καιρό, με ειδικά εξελιγμένο σύστημα Carbon Clean.

CARBON CLEAN

Το λεγόμενο φίλτρο μικροσωματιδίων είναι ένα σύστημα μείωσης των εκπομπών Nox που χρησιμοποιείται στα πετρελαιοκίνητα οχήματα σε συνδυασμό με καταλύτη τεχνολογίας Euro 5.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (DPF)

Οι εργοστασιακά ρυθμισμένα εγκέφαλοι δεν αφήνουν τον κινητήρα να αποδώσει το μέγιστο δυνατό εντός πάντα ορίων ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει είτε λόγω τον αυστηρότερων εκπομπών ρυπών που ίσχυαν παλαιότερα είτε για λόγους marketing.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (EGR)